Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT: Bebeluş ascuns între bagaje de părinţi pentru a-l scoate din ţară fără acte

bagaje valiza

Un cuplu care voia să-şi scoată ilegal din ţară bebeluşul de o lună a fost depistat, sâmbătă, de poliţiştii de frontieră timişeni de la Vama Cenad.

''Poliţiştii de frontieră timişeni au descoperit un copil în vârstă de numai o lună, ascuns într-un microbuz, acoperit cu o pătură de către părinţii acestuia, care intenţionau să îl scoată ilegal din România pentru că nu avea documente de călătorie'', se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

Citește și: Marș și ceremonii COMEMORATIVE pentru Colectiv. Traficul va fi BLOCAT: Care sunt zonele vizate

Potrivit sursei citate, în punctul de trecere a frontierei Cenad s-au prezentat pentru a ieşi din ţară şapte persoane, patru bărbaţi şi trei femei, îmbarcaţi într-un microbuz înmatriculat în Bulgaria, iar la controlul efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit copilul acoperit cu o pătură, ascuns deasupra unui bagaj aflat între două persoane de pe scaunele din spate.

''La cercetări s-a stabilit că minorul era însoţit de părinţii săi, cetăţeni români, care au declarat că l-au ascuns pe acesta deoarece doreau să ajungă în Italia şi nu au avut timpul necesar pentru a-i face documente de călătorie'', menţionează sursa, anunță Agerpres.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria persoanelor în cauză şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat şi complicitate la tentativa de trecere frauduloasă a frontierei de stat, precizează comunicatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.