Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT Ce au găsit autoritățile la atacatorul de luni seara, din Franța

Bărbatul care a intrat cu automobilul într-o pizzerie luni seară în regiunea pariziană ucigând o adolescentă şi rănind 13 persoane a luat o cantitate mare de medicamente şi autorităţile resping pentru moment o motivaţie teroristă.

Şoferul vehiculului a confirmat poliţiştilor că "a absorbit o cantitate mare de medicamente", a declarat marţi pentru AFP o sursă judiciară, scrie agerpres.ro.

Citește și: RCS & RDS are probleme? Ce țară a devenit codebitor și garant pentru datoriile companie mamă

Într-o ţară traumatizată de doi ani de o serie de atentate, procurorul adjunct al oraşului Meaux, la est de Paris, a precizat încă de luni seară că exclude "obiectivul terorist" pentru acest act, "în acest stadiu al anchetei".

Bărbatul, născut în 1985, a intrat luni seară la bordul unui vehicul BMW într-o pizzerie din localitatea Sept-Sorts, unde se aflau mulţi clienţi, mai ales pe terasă.

Citește și: Râzi cu lacrimi! Mail intern: ce cuvinte au fost interzise românilor de o companie străină cu sediul în țara noastră

O adolescentă de 12 ani a fost ucisă, cinci persoane - dintre care fratele mai mic în vârstă de trei ani al victimei - grav rănite şi altele opt rănite uşor, a anunţat ministrul de interne Gérard Collomb într-un comunicat.

Şoferul nu are antecedente penale şi nu era cunoscut serviciilor de informaţii. El a declarat jandarmilor care l-au arestat că a încercat să se sinucidă duminică, iar luni s-a hotărât să mai încerce o dată.

Citește și: Mutare gigant pe piața de retail. Cum a influențat presa creșterea acțiunilor companiei Danone și de cine ar putea fi achiziționată compania

"Nu există nicio îndoială asupra faptului că (suspectul) a decis în mod voluntar" să comită acest act, a declarat procurorul adjunct Eric Valroger.

O anchetă a fost deschisă pentru omor, tentativă de omor şi conducere sub influenţa produselor stupefiante. Nicio armă sau dispozitiv periculos nu au fost găsite în vehicul.

Citește și: Alertă de la Guvern! Noua ordonanța de urgență cu impact asupra tuturor românilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.