Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT Cum și-a ucis o bătrână de 61 de ani concubinul mai tânăr, în Bihor: Le-a cerut judecătorilor un traducător

Twitter
politie crima

O femeie din satul Cubulcut, în vârstă de 61 de ani, a fost arestată preventiv după ce şi-a omorât concubinul, în vârstă de 59 ani, punându-i o cantitate mare de medicamente în sticla cu bere şi apoi, în timp ce acesta dormea în curte, l-a strangulat cu un şiret.

Acţiunea penală împotriva femeii, Lakatos Ida, a fost pornită pe 12 august, când aceasta a şi fost reţinută pentru 24 de ore prin dispoziţia Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Citește și: Ultim moment: Mario Iorgulescu, trimis în judecată pentru că s-a urcat beat și drogat la volan și a ucis un bărbat

"În noaptea de 11/12.08.2020, în timp ce se afla la locuinţa sa din Săcueni, sat Cubulcut, jud. Bihor, pe fondul unui conflict mai vechi cu concubinul său B.Z., inculpata L.I. i-a introdus acestuia o cantitate mare de medicamente în flaconul de bere din care concubinul consuma, după care, în timp ce acesta dormea pe vegetaţia din curtea casei, pentru a se asigura că a decedat, l-a strangulat de gât cu un şiret. Victima B.Z. a decedat ca urmare a asfixiei mecanice prin strangulare", a transmis, vineri, într-un comunicat, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă tribunalul Bihor, Dida Naghiu.

Joi, 13 august, procurorul de caz din cadrul Parchetului Bihor a propus, iar Tribunalul Bihor a dispus arestarea preventivă a inculpatei pentru 30 de zile. Potrivit sentinţei de pe portalul instanţei, femeia a avut nevoie, timp de două ore, de traducător din limba română în limba maghiară şi invers în timpul discuţiilor cu procurorul şi la pronunţarea arestării.

Citește și: Orban: ‘Dacă îți scad veniturile și abia mai ai bani de mâncare, nu te duci să-ți bei banii la cârciumă’

Femeia cercetată pentru infracţiunea de violenţă în familie va rămâne în arest preventiv până în 11 septembrie 2020.

În acest caz, legea arată că "uciderea unei persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi", însă dacă faptele sunt săvârşite asupra unui membru al familiei "maximumul special al pedepsei se majorează cu o pătrime".

Citește și: Ciolacu, atac dur: ‘Economia națională e pusă pe butuci de măsuri aberante. O rectificare bugetară făcută în bătaie de joc și în disprețul realității!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.