Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT Fetița de 11 dispărută vineri, după ce ieșea de la școală, a fost găsită MOARTĂ: Cadavrul prezintă urme de violență

fetiță dâmbovița

O fată de 11 ani din localitatea Gura Suții, județul Dâmbovița, care a dispărut vineri, după școală, a fost găsită. Conform primelor informații, ea a fost sugrumată, iar cadavrul i-a fost aruncat în niște tufișuri. Ultimele imagini cu fata în viață au fost surprinse de o cameră de supraveghere, iar fata mergea, alături de alți copii, spre casă, după ore.

CITEȘTE AICI CINE E SUSPECTUL

Fata din localitatea Gura Suții a fost dată dispărută vineri, după ce fratele ei a sesizat polițiștii că nu s-a mai întors de la școală. Potrivit IGPR, aceasta a fost găsită pe un câmp de pe raza comunei Produlești. „Aceasta prezintă urme de violență. În acest moment polițiștii au un cerc de suspecți”, au precizat reprezentanții IGPR.

Citește și: Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

Căutările fetei au fost începute în aceeași zi, iar în acțiune au fost implicate un elicopter și drone, dar și sute de polițiști.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.