Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT! Patru oficiali nord-coreeni au fost EXECUTAȚI pentru că au vândut informații Statelor Unite ale Americii

stirileprotv.ro
ofiteri coreea de nord

Patru oficialii nord-coreeni au fost executați pentru că au vândut informații SUA înainte de întâlnirea dintre Kim Jong-un și Donald Trump pe tema discuțiilor eșuate despre armelor nucleare, informează dailymail.co.uk.

Citește și: Cruciada lui Donald Trump împotriva migranților - amenințări la adresa Mexicului: 'Trebuie să se ocupe de acest lucru, altfel vom chema armata'

Cei patru muncitori, declarați din partea ministerului de externe, au fost uciși de o echipă de ardere, după ce discuțiile din Vietnam între cele două țări au început.

Unul dintre cei patru, despre care se spune că a fost împușcat în capitala Phenian, la începutul acestei luni, a fost, probabil, un diplomat din ambasada Coreei de Nord din Hanoi, relatează sursa citată.

Kim, în vârstă de 35 de ani, a dat vina pe eșecul summitului privind informațiile scoase din SUA înainte de întâlnirea de la Hotelul Metropole din Hanoi în luna februarie, potrivit agenției japoneze de presă Asia Press.

Citește și:  Tensiune între SUA și Rusia - Decizia luată de Vladimir Putin, văzută ca o 'acțiune provocatoare' la adresa Ucrainei

Execuțiile au fost vizionate de membrii Partidului Muncitorilor din Coreea și Armata Populară Coreeană, potrivit sursei citate.

În ciuda rapoartelor din presa japoneză și sud-coreeană, afirmațiile nu au fost încă verificate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.