Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT Profesoara sedusă de preot speră la un viitor cu acesta: 'Mă rog să mă ia de soţie. Sunt atât de geloasă, eşti frumos, iubitul meu'

Radio Vatican
preot catolic popa

Deşi a trecut mai bine de un an de la izbucnirea scandalului, profesoara care spune că s-a îndrăgostit de un preot, a revenit în atenţie. Femeia vine cu noi informaţii în ceea ce priveşte idila cu părintele. Atenție! Profesoara se roagă ca preotul să se căsătorească cu ea, potrivit Spynews.ro.

Profesoara a spus, la Antena 1, că, deşi preotul s-a despărţit de ea, nu se lasă şi se roagă ca acesta să o ia de nevastă. Deşi suferă că nu îl poate avea alături pe bărbatul iubit, profesoara încearcă să treacă mai uşor peste durere. Şi cum altfel, dacă nu prin poezie. Profesoara a găsit cea mai uşoară modalitate de a-şi exprima suferinţa. Îi transmite preotului gândurile sale prin intermediul versurilor.

Vizibil emoţionată, profesoara a mers în platoul emisiunii XNS, acolo unde a fost de acord să citească una dintre poeziile dedicate preotului. Mai întâi a citit-o în limba engleză, iar mai apoi a tradus-o în română.

Citește și: Reabilitarea litoralului românesc! Licitația depășește peste 1 miliard și jumătate de lei

"Mă rog ca preotul să mă ia de soţie. Ştie de poezii, am început să le scriu anul trecut în august. I le-am arătat personal când aveam o relaţie. Este parţial la curent cu opera mea.

Am început să fiu foarte geloasă, când am auzit că el este un cuceritor. Sunt atât de geloasă, eşti frumos, iubitul meu. Eşti foarte chipeş, dar nu asta contează, eşti frumos în toate felurile cum un bărbat ar trebui să fie. Sunt foarte îndrăostită, tânjesc după atingerea ta. Simt iubire dincolo de cuvinte, simt tristeţe şi teamă şi suferinţă copleşitoare", a spus profesoara la XNS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.