Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șocant: Soţ şi soţie, găsiţi împuşcaţi în propria locuinţă. Anchetatorii au găsit şi un pistol lângă una dintre victime

crima

Un bărbat în vârstă de 61 de ani şi soţia, în vârstă de 58 de ani, au fost găsiţi morţi, în propria locuinţă, iar anchetatorii fac cercetări pentru a afla cum au murit cei doi. De asemenea, poliţiştii şi procurorii au găsit şi un pistol lângă una dintre victime.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, prim-procurorul adjunct Dan Gîlcescu, a declarat, luni, pentru News.ro, că cele două victime au fost descoperite în localitatea Sărmaş.
“În data de 01.05.2022, în jurul orei 19.14, Poliţia municipiului Topliţa, a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că în localitatea Sărmaş, judeţul Harghita, au fost identificate două persoane, soţ şi soţie decedate, ce prezintă urme de împuşcare. Faţă de acest aspect, în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita s-a înregistrat un dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor în care cercetările sunt efectuate şi coordonate de procurorul de caz”, a afirmat Dan Gîlcescu.
Anchetatorii au găsit şi un pistol lângă una dintre victime.
Procurorii continuă, luni, cercetările la faţa locului pentru a afla cum şi-au pierdut viaţa cei doi soţi şi a lămuri toate aspectele care ţin de acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.