Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT - Un actor din Constanța a încercat să-și ucidă soția în biserică

facebook.com
politia

Un actor din Constanţa şi-a strâns soţia de gât, în biserică şi doar poliţiştii l-au împiedicat să o ucidă. Femeia a cerut internarea soţului într-o clinică de psihiatrie şi a intentat deja divorţ, notează observator.tv.

Nu mai puţin de 4 dosare penale sunt îregistrate la secţia 4 de Poliţie din Constanţa pe numele unui actor de la malul mării, ultimul dintre ele pentru violenţe în familie. Soţia lui s-a separat de el şi a început divorţul, sătulă de scandalurile acestuia.

Femeia a obţinut două ordine de protecţie împotriva propriului soţ, ultimul dintre ele de 6 luni, dar actorul nu s-a sinchisit de interdicţii. Mai mereu beat, acesta s-a apropiat de soţie şi de copii şi a devenit de fiecare dată violent.

Ultima oară a fost aproape să îşi ucidă soţia, chiar în biserică, scrie Replica. În ziua de 10 ianuarie, în timp ce femeia se afla la slujba religioasă, bărbatul s-a apropiat de ea, a luat-o cu mâna de după gât și a insistat că vrea să vorbească cu aceasta. La refuzul soţiei, individul a strâns-o din ce în ce mai tare de gât, fiind nevoie de intervenţia poliţiei.

Citește și: Alocațiile NU vor fi majorate, iar pensiile sunt în zona INCERTITUDINII! Orban: 'Nu e 100% că pensiile vor crește cu 40%'

Femeia, dar şi copiii, spun că, practic, sunt terorizaţi, că au ajuns să păzească cu rândul uşa casei. Ba chiar, unul dintre copii, un băiat, a fost agresat de propriul tată după ce a făcut scut în faţa mamei lui pentru ca acesta să nu îi bată mama și surorile, în acest sens fiind deschis dosar penal.

Nu de puţine ori, mama şi copiii au fost nevoiţi să se baricadeze în biserică de frica bărbatului agresiv. În instanţă, avocatul individului a spus că întregul conflict s-a declanşat în momentul în care a început să aibă probleme profesionale, bărbatul fiind actor.

Un alt element care a condus la atitudinea acestuia ar fi relaţia extraconjugală a femeii. Soţia sa a cerut instanţei să dispună internarea medicală a soţului său pentru a se determina dacă are o problemă medicală, alcoolismul fiind o boală recunoscută de Organizaţia Monială a Sănătăţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.