Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șocant! Un bărbat și-a forțat soția să se prostitueze în Europa și și-a amenințat cu moartea fiul minor / Procurorii DIICOT au intrat pe fir

trevisotoday.it
prostitutie proxeneti

Un bărbat din Argeş, suspectat că şi-a forţat soţia să se prostitueze şi şi-a ameninţat cu moartea fiul minor, a fost reţinut în urma unei acţiuni organizate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea procurorilor DIICOT.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada 2016 - februarie 2024, o persoană ar fi exploatat sexual o alta (soţia), pe care ar fi transportat-o în diverse locaţii din Marea Britanie, Italia şi Germania, prin acte de violenţă fizică şi psihică, obligând-o să practice prostituţia în folosul său material. În urma refuzului victimei de a continua, persoana cercetată ar fi proferat ameninţări, inclusiv cu moartea, la adresa fiului lor minor care se afla împreună cu aceasta, dar şi a persoanei vătămate, în scopul de a o determina să revină asupra deciziei", se precizează într-un comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, în cursul zilei de marţi suspectul a fost depistat într-un imobil din municipiul Câmpulung, unde se afla împreună cu copilul minor, care a fost preluat de reprezentanţii DGASPC Argeş.

Bărbatul a fost reţinut de procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al DIICOT, urmând să fie prezentat miercuri la Tribunalul Argeş cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.