Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT Un german s-a SINUCIS după ce și-a UCIS soția și cei trei copii mici: omul falsificase un certificat de vaccinare și se temea să nu fie prins

The economic times
sinucidere suicid

Un german care şi-a ucis soţia şi cei trei copii mici, după care s-a sinucis, a lăsat un bilet de adio în care a scris că falsificase un certificat de vaccinare împotriva COVID-19 şi se temea că minorii îi vor fi luaţi de autorităţi după ce falsul a fost descoperit, au explicat marţi procurorii din landul Brandenburg, transmit Reuters şi dpa. Poliţia a descoperit sâmbătă cadavrele a doi adulţi, ambii în vârstă de 40 de ani, şi a trei copii, de 4, 8 şi 10 ani, într-o locuinţă familială din Koenigs Wusterhausen, la sud de Berlin. Toate victimele prezentau răni prin împuşcare. În casă a fost găsită o armă de foc. Potrivit unei informaţii, niciunul dintre adulţi nu deţinea permis de portarmă.

În biletul de adio descoperit de poliţişti, tatăl scria că falsificase certificatul de vaccinare pentru soţia sa. Angajatorul acesteia descoperise însă falsul, iar cei doi părinţi s-au temut că vor fi arestaţi şi că îşi vor pierde copiii, a explicat procurorul Gernot Bantleon. Poliţia a descins la locuinţă după ce a fost alertată de martori care văzuseră trupurile fără suflare în casă. Tragedia a avut loc într-o perioadă în care Germania înăspreşte restricţiile pentru a încerca să stăvilească un al patrulea val al epidemiei de COVID-19.

Începând de luna trecută, angajaţilor li se cere să prezinte un certificat verde prin care să dovedească faptul că s-au vaccinat, au trecut prin boală sau au fost testaţi negativ recent la coronavirus. Autorităţile au convenit săptămâna trecută să le interzică nevaccinaţilor accesul în aproape toate magazinele, cu excepţia celor alimentare şi a farmaciilor, şi iau în discuţie introducerea vaccinării obligatorii pentru unele categorii profesionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.