Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Octavian Berceanu, despre poluarea din Capitală: Furnalele metropolei lucrează în draci. Nimeni nu-şi mişcă fundul puturos de politician până acolo

Stiri.com
octavian berceanu

Fostul şef al Gărzii de Mediu Octavian Berceanu afirmă că "furnalele metropolei lucrează în draci", iar "plămânii noştri sunt obosiţi de poluare, gata pregătiţi pentru comorbiditate". "Fumurile se ridică voioase de lângă Bucureşti, se văd de pe Parlament şi totuşi, nimeni, dar absolut nimeni nu-şi mişca fundul puturos de politician până acolo", susţine el.

"Fer dă Bucureşti! Îmi cer scuze faţă de bucureşteni pentru că nu am putut să fac ca locuitorii palatelor Victoriei şi Cotroceniului să înţeleagă că respirăm toţi acelaşi aer! Furnalele metropolei lucrează în draci, ca să recupereze zilele "dă sărbători trăcute". Pe de altă parte plămânii noştri sunt obosiţi de poluare, gata pregătiţi pentru comorbiditate. Fumurile se ridică voioase de lângă Bucureşti, se văd de pe Parlament şi totuşi, nimeni, dar absolut nimeni nu-şi mişca fundul puturos de politician până acolo", a scris, pe Facebook, Octavian Berceanu.

El a afirmat că a fost la Sinteşti, "nu numai cu Garda, Poliţia şi Jandarmeria, dar şi cu toate televiziunile importante din Europa, şi o perioadă am respirat aer normal".

"Nu e vina politicienilor că sunt corupţi şi incompetenţi, că promovează nulităţi şi hoţi in instituţiile statului, e mai mult vina mea de cetăţean", a adăugat Berceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.