Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Octavian Jurma: România a depășit recordul mondial absolut de decese COVID la 1 milion de locuitori

Facebook
octavian jurma

România a depășit recordul mondial absolut de decese COVID la 1 milion de locuitori, spune epidemiologul Octavian Jurma: „valul de decese va continua să crescă pentru cel puțin încă o săptămână, chiar dacă valul de cazuri a început să scadă”.Noile restricții sunt un exercițiu de cosmetică, spune el, potrivit Mediafax.

„Au săvârșit-o! Au crucificat poporul ăsta! Valul 4 a ajuns nestânjenit la vârf săptămâna trecută și măsurile luate săptămâna asta par acum doar un exercițiu de cosmetică menit să ascundă această atrocitate inimaginabilă într-o țară care se pretinde creștină”, declară epidemiologul.

Potrivit unui grafic prezentat de acesta, România a depășit recordul mondial absolut, de la începutul pandemiei până azi, de decese din cauza COVID-19 la 1 milion de locuitori.

Octavian Jurma susține că valul de decese va continua să crescă pentru cel puțin încă o săptămână, chiar dacă valul de cazuri a început să scadă.

„Niciun alt stat nu și-a lăsat nepăsător poporul să moară într-o asemenea măsură de COVID-19 fără să facă nimic să împiedice catastrofa, dimpotrivă, îndepărtând măsurile de limitare rămase din valurile trecute. Niciun alt stat nu și-a învinuit poporul pentru că a căzut în prăpastia în care l-a îndemnat să intre. Această atitudine monstruoasă față de viața semenilor nu poate rămâne și de data această trecută cu vederea pentru că se va repeta, așa cum se repetă deja de 3 valuri tocmai din convingerea că pot scapa cu vorba pe moarte călcând. PS. Un sfat pentru cei din ministere și instituții. Cereți ordin scris pentru orice vi se cere să faceți în perioada asta ca să nu descoperiți că este, de fapt, o ilegalitate”, adaugă sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.