Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șocul vieții pentru polițiștii nemți: Români ascunși după un butoi cu varză murată, într-o epavă pe roți condusă de un șofer beat

fnp.de

Polițiștii germani au rămas fără cuvinte când au inspectat un microbuz în care se aflau patru muncitori români. Autovehiculul era o adevărată epavă, iar șoferul era beat. De parcă nu era de ajuns, pe unul dintre pasageri, polițiștii l-au găsit  ascuns după un butoi cu varză murată, relatează StiriDiaspora.

 

Autoritățile germane afirmă că agenții Poliției Municipale din Offenbac au fost pur și simplu uimiți de ce au găsit în microbuzul cu muncitori români.

"În timpul patrulei de rutină, ofițerul de serviciu Benno Zeisler a observat un microbuz alb parcat pe marginea drumului, în apropierea intersecției Kaiserlei. Aspectul exterior uzat și neîngrijit al vehiculului nu a fost singurul lucru care a atras atenția autorităților. Geamurile din spate ale microbuzului erau acoperite cu bucăți de covor, iar pragurile masiv deformate și scurgerile de ulei vizibile au ridicat suspiciuni serioase în rândul forțelor de ordine", se menționează într-un comunicat citat de publicația germană Frankfurter Neue Presse.

Când l-au abordat pe șofer, polițiștii au constatat că bărbatul mirosea puternic a alcool. Testele ulterioare au confirmat suspiciunile: șoferul avea o concentrație de alcool în sânge de 0,72 la mie. În autovehicul au fost găsite două sticle de bere goale. Și nu doar atât. Când șoferului i s-a cerut un test suplimentar pentru detectarea drogurilor, bărbatul a spus că nu poate urina, ceea ce a ridicat suspiciuni suplimentare cu privire la posibila implicare a substanțelor interzise în comportamentul șoferului, așa că l-au escortat la secția de poliție pentru investigații amănunțite.

Polițiștii germani, șocați de mirosul puternic al verzei murate

 

Când polițista din echipaj a vrut să examineze compartimentul de marfă al dubei, în interior a găsit unelte, găleți de vopsea, adeziv pentru gresie și alte materiale, dar și un butoi mare, albastru, în spatele căruia stătea ascuns un bărbat. Toți cei patru români au fost legitimați.

Când au fost întrebați ce conține butoiul care emana miros de sulf, unul dintre pasageri a sugerat că este vorba de mâncare: „Mangiare". Agenta a constatat apoi că în interior pluteau bucăți de varză murată.

Microbuzul a fost verificat la o stație de inspecție tehnică, unde au fost constatate zece defecțiuni și un arc rupt. Expertul a stabilit că vehiculul reprezintă un adevărat pericol public și a decis să interzică circulația acestuia pe drumurile publice, potrivit informațiilor furnizate de Știri Diaspora.

Cei patru români au fost nevoiți să cheme o platformă pentru ridicarea mașinii. Șoferul băut a primit o amendă de câtvea sute de euro, iar microbuzul a fost tras pe dreapta. "Vehiculul va fi cu siguranță dus direct în România", a declarat expertul, conform sursei menționate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.