Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ofensă adusă Casei Regale Britanice: Decizia scandaloasă a ducilor Suusex în privința Crăciunului

bebe meghan markle

"Alteţele Lor Regale vor petrece vacanţa anul acesta, în calitate de proaspătă familie, împreună cu mama ducesei, Doria Ragland", potrivit unui anunţ al Palatului Buckingham, scrie revista People, potrivit news.ro.

"Alteţele Lor Regale vor petrece vacanţa anul acesta, în calitate de proaspătă familie, împreună cu mama ducesei, Doria Ragland", potrivit unui anunţ al Palatului Buckingham, scrie revista People.

Va fi un Crăciun ne-regal pentru Meghan Markle şi prinţul Harry, conform sursei.

Citește și: Propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu:Vot de trei zile în România, la fel ca în diaspora

Ducele şi ducesa de Sussex nu vor sărbători anul acesta Crăciunul la Sandringham - nici nu vor face drumul pe jos în dimineaţa de Crăciun către biserică - alături de regina Elizabeta a II-a şi restul familiei regale aşa cum se obişnuieşte.

"Ducele şi ducesa de Suusex aşteaptă cu nerăbdare să petreacă mai mult timp cu familia începând cu finalul acestei luni", a transmis Palatul Buckingham. "După ce au petrecut ultimele două sărbători de Crăciun la Sandringham, Alteţele Lor Regale vor petrece vacanţa anul acesta, în calitate de nouă familie, cu mama ducesei, Doria Ragland. Această decizie este în conformitate precedentele stabilite de alţi membri ai familiei regale şi este sprijinită de Majestatea Sa Regina".

Citește și: Dezastru pentru România- Datoria externă a explodat

Palatul nu a precizat unde vor fi în această vacanţă ducesa şi ducele, dar o sursă a declarat pentru People că nu vor fi în oraşul natal al lui Meghan Markle, Los Angeles, unde locuieşte Doria Ragland.

Meghan Markle, 38 de ani, şi-a făcut intrarea în familia regală la Crăciunul din 2017, după ce ea şi prinţul Harry, 35 de ani, şi-au anunţat logodna.

În timp ce era însărcinată cu Archie, care s-a născut în luna mai, ei au apărut alături de prinţul William şi de Kate Middleton din nou anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.