Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFENSIVA Pro România: UDMR este un produs toxic care se menține la putere prin șantaj și amenințări

facebook.com/ Laurentiu Rebega
Laurentiu Rebega

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte Pro România, a transmis pe pagina sa de socializare că ”UDMR este disperat că nu va face pragul electoral, așa că ne amenință cu autonomia” și atrage atenția că ”referirea pe care Kelemen Hunor, președintele UDMR, o face la idealurile maghiare ale Revoluției de la 1848, este periculoasă”.

Vezi și: PNL anunță, printr-un lider, o BĂTĂLIE pentru voturi: 'Va fi foarte dură, pentru că ne luptăm cu cel mai primitiv şi toxic socialism din UE'

Atunci, ca și acum, arată europarlamentarul român, ”liderii maghiari au luptat pentru supremație și pentru dominație, nu pentru libertate și egalitate, de unde și riposta românească de la 1848 sub conducerea lui Avram Iancu. Ca dovadă stau nu doar cuvintele liderului UDMR de 15 martie care cere insistent autonomie teritorială, ci și defilările de husari din Transilvania de ziua maghiarilor care au devenit o obișnuință prin repetarea acestui afront adus istoriei românilor. De ce trebuie să tolerăm defilarea husarilor care au fost armată de ocupație în Transilvania și care s-au dedat la crime de nedescris împotriva românilor?”

Rebega observă că ”UDMR pune paie pe foc pentru că se teme că nu va face pragul de cinci la sută la alegerile europarlamentare” și, tocmai de aceea, crede vicepreședintele Pro România, ”răspunsul corect din partea românilor ar fi să iasă la vot și să scoată UDMR în afara scenei politice pe care o ocupă samavolnic”.

Vezi și: RUPTURĂ între maghiari: UDMR riscă SĂ NU MAI INTRE în Parlament

”Statul român s-a lăsat umilit destul, dar toleranța exagerată este luată drept prostie. Iar șansa de a pune UDMR pe liber este reală: pentru prima oară atenția acordată alegerilor europarlamentare este mare, iar participarea la vot se anunță consistentă. UDMR este un produs toxic, care se menține la putere prin șantaj și amenințări. România are destule probleme de rezolvat, nu mai are nevoie și de o organizație anti-statală care să fluture steaguri străine și care să încurajeze conflicte etnice pe teritoriul național!”, mai scrie europarlamentarul pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.