Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șofer amendat cu 10.000 lei după ce polițiștii l-au surprins în timp ce arunca deşeuri pe un teren

europafm.ro
amenda politie

Un bărbat a fost luni amendat cu 10.000 de lei şi autoutilitara pe care o conducea i-a fost confiscată, după ce poliţiştii locali ai municipiului Constanţa l-au depistat în timp ce arunca din autovehicul, pe un teren de la marginea oraşului, mai mulţi saci cu deşeuri provenite din construcţii, potrivit Agerpres.

Primăria Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii locali constănţeni au depistat un bărbat în timp ce arunca dintr-o maşină mai mulţi saci plini cu deşeuri provenite din construcţii.

"Bărbatul a fost prins în flagrant pe drumul de exploatare aflat în dreapta variantei către Ovidiu şi a fost sancţionat în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021 privind regimul deşeurilor, cu amendă de 10.000 lei şi a rămas şi fără autovehicul, care i-a fost confiscat de agenţii din cadrul D.G.P.L. De asemenea, persoana în cauză a strâns gunoiul aruncat pentru a aduce terenul la starea iniţială", se arată în comunicat.

Conform sursei citate, poliţiştii locali supraveghează zilnic zonele vizate pentru depozitări nelegale de deşeuri, "manifestând toleranţă zero faţă de persoanele care încalcă prevederile legale".

"Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toţi pot fi semnalate cu încredere la numerele de telefon: 0241.484.205 şi 0341.922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro", a menţionat municipalitatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.