Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șofer băut, care a accidentat un copil în București, a fost prins de jandarmi

masina jandarmi

Un copil în vârstă de 14 ani a fost observat de un echipaj de jandarmi întins pe carosabil, în București, iar când au mers la fața locului, jandarmii au observat și șoferul care l-a accidentat, la circa 50 de metri depărare, acesta fiind băut.

Doi jandarmi au observat, miercuri, la trecerea de pietoni din sectorul 5, un copil de aproximativ 14 ani, întins pe trecerea de pietoni, încercând să se ridice, conform mediafax.

Observând agitație în rândul pietonilor din zonă, jandarmii, care erau în timpul liber, s-au oprit și au văzut și șoferul mașinii, care oprise la aproximativ 50 de metri de locul accidentului.

Având suspiciuni că acesta a lovit minorul, observând că prezenta halena alcoolică și dificultăți de orientare, jandarmii i-au luat cheile de la mașină și documentele de identitate.

„Minorul nu necesita acordarea de prim-ajutor, dar acuza dureri în zona membrelor și gâtului, motiv pentru care colegii noștri au solicitat sprijinul unei ambulanțe și al unui echipaj de poliție rutieră. Totodată, s-a luat legătura cu tatăl minorului, care s-a prezentat de îndată la fața locului și a exprimat acordul ca ambulanța să transporte copilul la spital, pentru investigații amănunțite”, transmite, miercuri seara, Jandarmeria București.

De asemenea, polițiștii Brigăzii Rutiere au confirmat faptul că șoferul în cauză avea alcoolemie în concentrație de 0.53 în aerul expirat, motiv pentru care a fost întocmit un dosar penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.