Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șofer cu permis suspendat de 2 ani, prins beat la volan pe Autostrada A1 București - Râmnicu Vâlcea

Agerpres
politia rutiera

Șofer cu permis suspendat de 2 ani, prins beat la volan pe Autostrada A1 București - Râmnicu Vâlcea

Un bărbat de 41 de ani, care avea permisul suspendat din 2021 a fost prins beat la volan, circulând pe banda de urgență a Autostrăzii A1 București - Râmnicu-Vâlcea. Individul a fost reținut, informează, joi, Poliția Ilfov.

Potrivit Poliției Ilfov, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 București- Râmnicu Vâlcea au depistat miercuri pe Autostrada A1, la km 13, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, în timp conducea un autoturism pe banda de urgență.

În urma verificărilor efectuate polițiștii rutieri au constatat faptul că bărbatul respectiv avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat din anul 2021.

De asemenea, la testarea bărbatului respectiv cu aparatul etilometru, a rezultat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma probatorului administrat, polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi A1 București- Râmnicu Vâlcea au dispus reținerea pentru 24 de ore față de bărbatul respectiv.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.