Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șofer de camion român, erou în Germania!

Piata Auto
Camion electric Ford
Oamenii care au sunat la numărul de urgență au raportat un accident între un camion și un BMW, dar, sosiți la fața locului, polițiștii germani au descoperit că șoferul TIR-ului reușise să salveze viața unei șoferițe, scrie site-ul televiziunii regionale germane Westdeutscher Rundfunk.
În Neuss-Uedesheim, un șofer de camion a reacționat cu o incredibilă prezență de spirit, luni de dimineață, și, cu o iscusită manevră de conducere, a salvat o femeie care leșinase la volan. Mașina condusă de aceasta, un BMW, traversa o pasarelă peste A57 și venea pe contrasens, foarte aproape de parapetele pasarelei. Pur și simplu, șoferul de camion a reușit să oprească mașina femeii cu semiremorca lui, prinzând practic BMW-ul între TIR și balustradă, a declarat pentru sursa citată o purtătoare de cuvânt a poliției: „E o faptă eroică!”. E foarte posibil ca șoferul să fi văzut femeia cu capul căzut pe volan și a înțeles imediat că e vorba despre o urgență medicală. Șoferul, considerat de polițiști erou, are 49 de ani și împreună cu un alt participant la trafic au acordat femeii, care are 57 de ani, primul ajutor. A fost preluată apoi de o ambulanță și dusă la spital. Nu se știe încă din ce motive și-a pierdut șoferița conștiența.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.