Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ofertă fabuloasă, făcută de Manchester United pentru Raphael Varane

www.skysports.com
Jose Mourinho

Jose Mourinho (55 de ani) a încerca să dea o lovitură de proporţii în ultimele ore ale perioadei de mercato din Anglia. "Specialul" a făcut o ofertă de 110 milioane de euro pentru Raphael Varane (25 de ani), însă Florentino Perez nici nu a dorit să audă de un eventual transfer informează mediafax.

Portughezul a început pregătirile pentru noul sezon plângându-se obsesiv de faptul că are un lot slab care necesită întăriri, după ce i-a transferat doar pe închizătorul Fred (Şahtior) şi fundaşul dreapta Diogo Dalot (FC Porto), apoi a continuat să susţină că şefii nu-i dau bani de transferuri. În paralel, însă, în ultima zi a perioadei de mercato pentru cluburile din Anglia - 9 august, a făcut o ofertă pentru a-şi rezolva problemele din defensivă.

Potrivit presei din Anglia, "Mou" a pus pe masă nu mai puţin de 110 milioane de euro pentru Raphael Varane, fundaşul lui Real proaspăt campion mondial cu naţionala Franţei, sumă care l-ar fi transformat în cel mai scump apărător din istorie. Dar, rămas fără Cristiano Ronaldo, Florentino Perez nu şi-a permis să mai piardă un om esenţial din echipa care a câştigat Liga Campionilor trei ani la rând şi i-a trântit uşa în nas fostului antrenor de pe Santiago Bernabeu.

În această vară, Mourinho a tot încercat să transfere un fundaş central, dar, rând pe rând, Harry Maguire (Leicester), Yerry Mina (Barcelona, ajuns la Everton) şi Toby Alderweireld (Tottenham) au ieşit de pe radarul lui United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.