Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoferul camionului blocat în Pasajul Unirii amendat. Primăria Sector 4 anunță măsuri suplimentare în zonă

breaking news

Camionul care a rămas joi dimineața blocat în Pasajul Unirii avea caroseria modificată, astfel că înălțimea era mai mare decât cea maxim admisă, susțin reprezentanții Primăriei Sectorului 4 din Capitală.

Potrivit unui comunicat al primăriei, șoferul nu ar fi respectat regulile de circulație.

„În pofida echipajului de poliție locală prezent la fața locului, a sistemelor de presemnalizare activate, a indicatoarelor și a marcajelor rutiere, în cursul zilei de astăzi, 12.01.a.c, încă un șofer nu a respectat regulile de circulație și a intrat în Pasajul Unirii, conducând un vehicul cu o înălțime mai mare decât cea maxim admisă. Potrivit polițiștilor sosiți la fața locului, deși în talonul vehiculului este trecută înălțimea de 3,39 m, în realitate, măsurătorile au arătat o înălțime de 3,72 m, rezultată ca urmare a modificării caroseriei”, se arată în comunicat.

Conform acestuia, toate incidentele ce au avut loc până acum în interiorul pasajului rutier au avut la bază ignorarea și nerespectarea regulilor de circulație.

Primăria Sectorului 4, în colaborare cu Poliția Rutieră și cu Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București va elabora, până la sfârșitul săptămânii viitoare, măsuri suplimentare de protecție și semnalizare la intrările în Pasajul Unirii.

Un camion a rămas blocat joi în interiorul Pasajului Unirii, din Capitală, traficul fiind restricționat pe banda 1 de circulație, potrivit Brigăzii Rutiere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.