Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoferul care A SPULBERAT, pe trecerea de pietoni, o mamă şi cei doi copii, a revenit la locul accidentului: Nu are permis și e beat

accident noapte trecere de pietoni

O femeie de 30 de ani și copilul ei în vârstă de șapte ani au murit, joi seara, după accidentul petrecut pe DN 7, în localitatea Cârțișoara, județul Sibiu. Încă un copil a fost dus la spital. Cei trei au fost loviți pe trecerea de pietoni de un șofer băut și fără permis. Şoferul a plecat iniţial de la locul accidentului, dar ulterior a revenit.

Accidentul a avut loc, joi seară, în localitatea Cârţişoara, o femeie şi doi copii fiind loviţi de un autoturism, informează news.ro. "Un copil de 7 ani prezenta traumatism cranian sever, multiple leziuni ale membrelor şi, din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Femeia, de 30 de ani, mama copilului, avea leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decesul, după încercările de resuscitare. Băiatul de 14 ani, cu traumatism la membrul inferior, este transportat la CPU Sibiu", a anunţat Ambulanţa Sibiu.

Citește și: Rareș Bogdan: În secunda în care vom avea guvernul valid sper din tot sufletul să nu treacă mai mult de 48 de ore pentru a schimba toţi prefecţii şi subprefecţii

Acolo s-au deplasat un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD şi un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj SMURD Victoria şi echipaje SAJ, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Echipajele SMURD fac manevre de resuscitare pentru cei doi copii, femeia având un traumatism la un picior.

Citește și: Veste bună pentru Liviu Dragnea- Poate ieși din închisoare

Poliţia Judeţeană Sibiu a precizat că autorul accidentului este cunoscut, fiind vorba de un bărbat de 37 de ani din Cisnădie, dar care iniţial a plecat, pe jos, de la locul accidentului. Ulterior, el a revenit.

"Din primele cercetări se pare că în timp ce conducea maşina a pierdut controlul, a pătruns pe sensul opus de mers unde a accidentat o femeie şi doi copii (7 şi 10 ani), apoi a intrat într-un gard. Bărbatul nu deţine permis de conducere. Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice: 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat", arată IPJ Sibiu, care precizează că femeia şi cei doi copii se aflau pe marginea drumului.

Citește și: Gabriela Firea atacă: Nu am întâlnire secrete în PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.