Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoferul din Sibiu care a fugit de la locul accidentului a fost prins de polițiști: este investigat pentru patru infracțiuni

houstonchronicle.com
extradare catuse

Poliţiştii din Sibiu l-au identificat şi prins pe bărbatul care a provocat un accident în municipiu şi a fugit. Acesta nu deţine permis de conducere şi este cercetat pentru comiterea a patru infracţiuni, relatează News.ro.

Citește și: ALERTĂ meteo imediată: Cod galben de furtună în localităţi din patru judeţe

„În urmă cu puţin timp, poliţiştii rutieri au stabilit identitatea conducătorului auto implicat în accidentul din municipiul Sibiu, str. Ştefan cel Mare. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, domiciliat în Caşolţ, este cercetat penal sub aspectul săvârşirii a patru infracţiuni”, a transmis, sâmbătă seară, Poliţia Sibiu.

Bărbatul este cercetat pentru conducerea unui autoturism fără a deţine permis de conducere, conducerea unui autoturism neînmatriculat, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

Bărbatul a intrat cu maşina într-un camion staţionat şi a fugit. În autoturism se afla şi un pasager care iniţial a fugit de la locul accidentului, ulterior revenind şi anunţând incidentul. Pasagerul a fost rănit, fiind transportat la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.