Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoferul drogat care a omorât doi tineri ar fi chemat poliția acasă să-l salveze de persoane închipuite / SURSE

Radu Pop
pascu

Matei Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a condus drogat și a provocat accidentul din 2 Mai în care au murit două persoane, era de mai mult timp în evidența poliției pentru consum de stupefiante, spun surse din anchetă. Asta deși avocata șoferului a spus că din ce știe, clientul său nu avea antecedente în consumul de droguri.

La data de 25 mai 2023, ora 00:07, Secția 2 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de un bărbat cu privire la faptul că, într-un imobil pe care îl avea în îngrijire pe strada Tipografilor, nr.29 C, Sector 1, București, ar fi pătruns fără drept persoane necunoscute.

Ajunsi la fața locului, politistilor li s-a comunicat că cele sesizate nu se confirmă, întrucât în urma verificărilor efectuate de către reclamanți până la sosirea polițiștilor nu a fost găsită nicio persoană străină în locuință.

„Numitul Pascu Matei Vlad se afla în stare de ebrietate și era incoerent în vorbire și gesturi, povestind lucruri neadevarate. Ulterior s-a luat legătura cu tatăl lui Pascu Matei Vlad, respectiv cu Pascu Mihai, acesta aducând la cunoștiință organelor de poliție faptul că fiul său este cunoscut ca și consumator de substante interzise și are episoade psihotice”, spun sursele citate.

Citește și: Tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat, vorbește de mușamalizarea cazului: Au relații și cunoștințe până la cele mai înalte nivele

Şeful IPJ Constanţa a declarat luni că tânărul de 19 ani fusese oprit în trafic cu câteva ore înainte de evenimentul rutier şi în autoturism au fost găsite droguri, dar acesta a fost lăsat să plece.

De asemenea, Matei-Vlad Pascu a fost vizat în 2022 de un dosar penal instrumentat de DIICOT, pentru deținere de droguri de risc pentru consum propriu, însă procurorul a dispus renunțarea la urmărirea penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.