Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoferul urmărit de poliție pe străzile din București a fost arestat preventiv

catuse politie

Șoferul de 35 de ani, care nu avea permis de conducere și care a fost urmărit de poliție pe străzile din București, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Decizia a fost luată sâmbătă de Judecătoria sectorului 1, care a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Adina Alberts face publice conversații de pe WhatsApp: ‘Cazul m-a zdruncinat teribil. Mama ei susține că a fost ucisă de malpraxis’

Bărbatul care se afla la volanul unei mașini a fost oprit vineri de polițiști pe o stradă din Sectorul 1. El le-a arătat agenților cartea de identitate și le-a spus că a uitat acasă permisul de conducere.

În timp ce polițiștii făceau verificări, bărbatul a reușit să fugă cu mașina. A fost urmărit de mai multe echipaje, a încălcat mai multe reguli de circulație și a fost blocat pe o stradă tot din Sectorul 1. După ce a fost prins, el a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 35 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în timpul controlului corporal efectuat asupra sa a fost găsit un cuțit tip briceag cu lama de aproximativ 15 centimetri.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără a deține permis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.