Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ofițerii ANTICORUPȚIE au luat cu ASALT o universitate: Ce au căutat anchetatorii

conferinta studenti romani

Mai multe dosare de admitere la Universitatea Petroşani au fost verificate marţi de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, acţiunea lor fiind determinată, cel mai probabil, de o sesizare formulată de către o anumită persoană, a declarat rectorul instituţiei de învăţământ superior, Radu Sorin.

El a negat posibilitatea unor probleme pe linie de învăţământ în care să fie implicată universitatea, scrie agerpres.ro.

Citește și: A redus reușita Simonei la bani: Cine este senatoarea care nu s-a bucurat pentru Halep și ce mesaj rece a avut

"Ofiţerii DGA au venit să verifice nişte dosare de admitere din ultimii ani, la Inginerie Economică. Cred că a fost o sesizare de undeva, deşi la Universitatea Petroşani nu am avut şi nu cred că ar fi probleme de acest gen", a precizat, pentru AGERPRES, rectorul universităţii.

Universitatea Petroşani este formată din Facultatea de Inginerie Mecanică şi Electrică, Facultatea de Mine şi Facultatea de Ştiinţe, ultima având trei departamente: Ştiinţe Economice, Matematică-Informatică şi Ştiinţe Socio-Umane.

Citește și: Mihai Tudose a fost scos din sărite: ”Și-au bătut joc de România, dacă vor mai greși o dată, voi reacționa violent” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.