Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL De FRICA protestatarilor, Liviu Dragnea A SCHIMBAT locul cununiei religioase a fiului său

Liviu Dragnea a fost obligat să ia o decizie radicală, după ce peste 5.000 de oameni au anunțat că vor merge să îi strice nunta fiului său! Șeful PSD și-a anunțat colegii din partid că a mutat loc cununiei religioase a fiului său. Dacă inițial, ceremonia trebuia să aibă loc la ora 17.30, la Biserica Sfântul Elefterie, acolo unde slujește chiar tatăl viitoarei nurori a lui Dragnea, acesta a fost mutată la o altă biserică.

La cununia religioasă au fost invitați, din cauza motivelor de securitate, doar prietenii foarte apropiați ai mirilor și familiilor acestora. Însă, marea petrecere va avea loc, așa cum era programată, la ora 19:30, la Palatul Snagov.

Citește și: Dezvăluire grea! Cine este cuscrul lui Liviu Dragnea și cu ce se ocupă tatăl miresei lui Ștefan Valentin Dragnea

Gina Alexandra Tătulescu, aleasa fiului lui Dragnea, este fiica preotului Dionis-Nimfodor Tătulescu. În urmă cu doi ani, părintele Tătulescu s-a mutat din Ploiești și acum slujește la Biserica „Sfântul Elefterie” din Capitală, locul unde fusese programată, inițial, cununia religioasă. În 2009, mireasa lui Ștefan Valentin Dragnea a concurat la Miss Universe România și s-a clasat pe poziția cu numărul 20.

În descrierea pentru concurs, aceasta spunea că își dorește să fie jurnalist și este pasionată de fotografie și șofat. La acea vreme, preotul Tătulescu declara presei tabloide că „este majoră, deci ea alege ce face cu viaţa ei”.

Citește și: Cristi Brancu va avea o nouă colegă la emisiunea „Agenția Vip”! Cine este aceasta

Mesajul celor care voiau să meargă să scandeze la cununia lui Ștefan Valentin Dragnea a fost propagat pe Facebook. Comunitatea online „Luptăm pentru România”, care susține protestele împotriva corupției, a organizat pe Facebook evenimentul „Mergem la nunta lui Dragnea Jr.”, în care a chemat internauții la biserică să-i ureze mirelui și socrului mare „ cu executare!”.

„Mergem la nunta lui Dragnea Jr., să îi urăm "La mulți ani!", cu executare! Atât lui, cât si lui "Daddy" Liviu Dragnea! Ne întâlnim cu totii la ora 17:30 la Biserica Sfântul Elefterie. După cununia religioasă, stabilim dacă mergem și la Snagov, unde are loc nunta, la care vor participa toți greii din PSD și ALDE!”, se arată în descrierea evenimentului.

Citește și: Atenție! Boala ar putea fi transmisă pe apă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.