Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL: Deputatul Teodorescu, dat pe mâna DNA

teodorescu

Cazul deputatului PDL Catalin Teodorescu care săptămâna trecută răsufla uşurat că a scăpat de arestarea preventivă, ca urmare a unei erori materiale de la momentul stabilirii cvorumului de şedinţă, a cunoscut o răsturnare de situaţie.

Camera Deputaţilor a corectat eroarea materială dând curs astfel cererii de arestare preventivă formulate de procurorii DNA.

Cererea ministrului Justitiei de încuviintare a arestarii preventive a deputatului PDL Catalin Teodorescu se considera aprobata, dupa ce plenul Camerei Deputatilor a adoptat proiectul de hotarâre privind corectarea erorii produse la votul pentru ridicarea imunitatii acestuia, când un parlamentar a fost înregistrat prezent, desi nu se afla în tara.

Deputatii au adoptat acest proiect cu 199 voturi pentru, 58 abtineri si sase voturi împotriva.
'La stabilirea numarului deputatilor prezenti în sala de vot, dintr-o eroare la apelul nominal, datorita unui zgomot din sala, s-a constat ca domnul Marko Attila a fost trecut prezent, dar dânsul era absent. În consecinta, numarul deputatilor prezenti a fost mai mic cu unu (291 - n.r.), ceea ce a permis comisiei de numarare sa constate ca a fost întrunit numarul necesar de voturi pentru încuviintarea arestarii preventive si ca urmare proiectul de hotarâre privind încuviintarea arestarii preventive a domnului deputat Catalin Teodorescu a fost adoptat', a anuntat, potrivit Agerpres, Viorel Dragomir (PSD), membru al Comisiei de validare.
Procesul verbal a fost semnat de toti membri Comisiei de numarare si validare, cu exceptia a doi deputati care au lipsit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.