Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficial din Guvernul Rusiei: SUA împing situația spre o linie periculoasă

sua rusia

Cursul urmat de Statele Unite și de aliații săi în ceea ce priveşte Ucraina ne aduce pe toți din ce în ce mai aproape de o linie periculoasă, a anunţat Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse. Declaraţia respectivă a fost făcută de ministrul adjunct rus de externe, Serghei Riabkov, la postul de televiziune Pervîi Kanal.

''Am transmis în repetate rânduri semnale de avertizare către omologii noștri americani cu privire la faptul că practic sporirea tuturor formelor de sprijin impetuos și neîncetat acordat Kievului, inclusiv prin cooperarea cu aliații lor, ne apropie pe toți tot mai mult de o linie periculoasă'', a afirmat Riabkov, informează Rador.

Anterior, Riabkov a susţinut că o confruntare deschisă dintre Rusia şi Statele Unite, Rusia și NATO nu este în interesul Rusiei. El a făcut acest anunț în cadrul unei conferințe de presă dedicată aniversării celor 60 de ani de la criza din Caraibe (Criza rachetelor cubaneze 16 oct. 1962 - 29 oct. 1962, n.r.).

Potrivit lui Riabkov, o confruntare deschisă dintre Federația Rusă și Statele Unite, dintre Federația Rusă și NATO nu corespunde 'intereselor noastre'. El și-a exprimat, de asemenea, convingerea că Administrația de la Casa Albă condusă de președintele american, Joe Biden, este conștientă de pericolul unei escaladări necontrolate a conflictului din Ucraina. Riabkov a mai spus că Statele Unite împing în mod deschis Ucraina să transfere ostilitățile pe teritoriul Rusiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.