Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL - DNA confirmă flagrantul din biroul Sorinei Pintea

Digi24.ro
DNA - Directia Nationala Anticoruptie

Reprezentanţii DNA au confirmat, la solicitarea STIRIPESURSE.RO, că procurorii anticorupţie desfăşoară o acţiune de flagrant în biroul Sorinei Pintea, fost ministru al Sănătăţii, de la Spitalul Judeţean Baia Mare.

"Este vorba despre un flagrant, care vizează o procedură de achiziţii publice. Acţiunea nu s-a încheiat încă. Persoana vizată va fi adusă la Bucureşti pentru a audieri", au declarat reprezentanţii biroului de presă al DNA, pentru STIRIPESURSE.RO.

Potrivit unor surse judiciare, reţinerea Sorinei Pintea ar fi fost făcută în urma unui flagrant al DNA central, în jurul orei 15.00. Fostul ministru ar fi condiţionat achiziţia de echipamente împotriva coronavirusului de primirea unei sume 120.000 de lei. Banii ar fi fost înseriaţi la DNA. Alte surse susţin însă că achiziţia nu are legătură cu situaţia coronavirusului.

Procedurat, orice flagrant este urmat de măsura reţinerii, potrivit unor surse judiciare.

Sorina Pintea a fost aleasă senator în 2016, din partea PSD. În data de 4 februarie 2017 și-a anunțat demisia din funcția de senator, alegând să rămână în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență "Dr. Constantin Opriș" Baia Mare. A fost ministru al Sănătății din data de 29 ianuarie 2018, în Guvernul Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.