Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Eduard Hellvig va fi audiat, joi, în Comisia parlamentară de control a activității SRI

Inquam Photos/ Octav Ganea
Eduard Hellvig

Directorul Serviciului Român de Informaţi (SRI), Eduard Hellvig, va fi audiat joi, de la ora 11.00, în Comisia parlamentară de control a activităţii Serviciului, a anunţat preşedintele Comisiei, senatorul PSD Claudiu Manda. El a spus că Hellvig va fi audiat în legătură cu protocoalele secrete încheiate de Serviciu, despre pesta porcină africană, dar şi despre evenimentele de la protestul din 10 august, scrie News.ro.

“Am avut astăzi (marţi – n.r.) o discuţie cu colegii din Comisia de control a activităţii SRI şi am decis să îl invităm la şedinţa Comisiei noastre pentru ziua de joi, la ora 11.00, pe directorul SRI, împreună cu colegii domniei sale. Avem o serie de subiecte pe care dorim să le lămurim, sunt subiecte legate de protocoale semnate de SRI de-a lungul timpului, inclusiv ultimul protocol apărut în spaţiul public, o să vorbim de bugetul SRI, o să vorbim despre pesta porcină, o să vorbim despre evenimentele din 10 august, să vedem dacă sunt şi alte lucruri pe care SRI doreşte să le aducă în atenţia noastră", a declarat Claudiu Manda.

De asemenea, acesta a afirmat că este posibil ca la audiere să se discute şi despre raportul de activitate al Serviciului pe anul 2017.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.