Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Klaus Iohannis, întâlnire cu Theresa May pe 14 noiembrie

Inquam Photos/ Octav Ganea
Klaus Iohannis

PreşedinteleKlaus Iohannis, va efectua, pe 14 noiembrie, o vizită oficială în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Cu acest prilej, șeful statului va avea o întrevedere cu premierul britanic, Theresa May, unde vor fi abordate stadiul negocierilor privind Brexit și președinția CUE, scrie Mediafax.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va efectua, la data de 14 noiembrie, o vizită oficială în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, conform unui comunicat de presă al Administrației Prezidențiale, remis MEDIAFAX.

„Cu acest prilej, Președintele României va avea o întrevedere cu Prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, doamna Theresa May. Temele abordate vor viza relația bilaterală, stadiul negocierilor privind Brexit, prioritățile Președinției române a Consiliului Uniunii Europene, cooperarea în sfera securității și apărării, precum și agenda regională”, potrivit sursei precizate.

Totodată, Administrația Prezidențială a anunțat că, la invitația Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Președintele României va participa la recepția și dineul organizate cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani de către Alteța Sa Regală Charles, Prinț de Wales.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.