Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficial: oraşul Hanoi (Vietnam) va organiza o etapă din Formula 1 în 2020

formula 1

Formula 1 anunţat oficial că oraşul Hanoi (Vietnam) va găzdui una dintre etapele "Marelui Circ" în sezonul 2020. Omul care conduce competiţia, Chase Carey, a lămurit situaţia, informează Mediafax.

"Suntem foarte mândri să anunţăm această cursă, care va fi introdusă în 2020. Marele Premiu al Vietnamului este o realizare în ceea ce priveşte dorinţa noastră de a descoperi oraşe noi şi alte destinaţii", a spus Chase Carey, în cadrul unei conferinţe de presă.

Omul care reprezintă cetăţenii municipiului Hanoi, Nguyen Duc Chung, a spus că s-a ajuns la un acord pentru un contract de colaborare valabil pe zece ani, cu opţiune de prelungire. Circuitul din Hanoi va avea 5.6 kilometri, iar mai multe porţiuni urmează să fie construite.

Pilotul Mercedes AMG, Lewis Hamilton, a cucerit ultimele două campionate mondiale şi a ajuns la un total de cinci. Britanicul a mai cucerit titlul mondial în 2008, 2014 şi 2015. Doar argentinianul Juan Manuel Fangio mai are în CV cinci titluri în "Marele Circ". Deasupra tuturor este legendarul Michael Schumacher, cu şapte titluri mondiale.

Rămâne de văzut în ce perioadă se va desfăşura Marele Premiu al Vietnamului, dar şi cum va fi afectat calendarul competiţiei. Pentru sezonul următor deja sunt programate 21 de curse, dar grupul Liberty vrea să extindă numărul acestora la 25, lucru contestat de echipe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.