Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL - PSD a semnat protocolul de colaborare cu UDMR

protocol psd udmr

PSD, ALDE și UDMR au semnat, miercuri, la Palatul Parlamentului, un protocol de colaborare parlamentară pentru următorii patru ani. Documentul a fost semnat de liderii celor trei formaţiuni politice.

„Am discutat despre o susținere parlamentară, o colaborare parlamentară de 4 ani de zile și, bineînțeles, o analiză parlamentară, după fiecare sesiune, despre cum a decurs în sesiunea respectivă colaborarea noastră. Această colaborare este necesară, considerăm noi, din mai multe motive. Aici putem sublinia stabilitatea politică și creșterea economică și rezolvarea acelor relații de majoritate și minoritate despre care noi credem că este important din punct de vedere al stabilității politice, fiindcă cu toții suntem interesați de o creștere sustenabilă, de locuri de muncă, de salarii mai decente pentru fiecare om, pentru fiecare cetățean. În același timp suntem interesați ca drepturile cetățenești și drepturile minorităților naționale să fie respectate. Noi am propus să avem consultări săptămânale la nivelul liderilor grupurilor parlamentare, să avem permanent un dialog la nivelul liderilor de partide.

Suntem interesați și de drepturile minorităților să fie respectate. Vrem să redăm Parlamentului un rol important în perioada care urmează. Rolul Parlamentului trebuie întărit. Noi suntem aici instrumentele cetățenilor. Nu vom avea o propunere pentru că nu facem parte din coaliția din Guvern, susținem propunerea coaliției.”, a declarat Kelemen Hunor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.