Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Salah Abdeslam a ajuns la închisoarea din Bruges

belgia alerta

Salah Abdeslam, suspect-cheie în ancheta asupra atentatelor de la Paris, a ajuns la închisoarea din Bruges (nord-vest) unde a a fost încarcerat, a făcut cunoscut sâmbătă, în jurul orelor 18.00 GMT administraţia penitenciarelor din Belgia, potrivit AFP.

"A ajuns la închisoarea din Bruges", a declarat purtătoarea de cuvânt a administraţiei penitenciarelor din Belgia, Kathleen Van De Vijver. El va sta într-o celulă din aripa "de securitate specială şi individuală" creată în 2008 pentru "persoanele care prezintă un risc de evadare şi cei care au probleme de comportament în închisorile normale", a precizat Kathleen Van De Vijver.

Salah Abdeslam, care a fost rănit vineri la picior, a părăsit în jurul orelor 17.00 GMT la bordul unei ambulanţe sub escorta poliţiei sediul poliţiei judiciare federale de la Bruxelles, unde a fost audiat pentru prima dată după arestarea sa cu o zi înainte. Francezul de origine marocană, în vârstă de 26 de ani, a fost inculpat sâmbătă pentru "crime teroriste şi participare la activităţile unui grup terorist", anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.