Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL - Simulările pentru bacalaureat și evaluările naționale au fost suspendate: decizia s-a publicat în Monitorul Oficial

Telegraf
evaluare BAC

Ordinul privind suspendarea organizării și desfășurării evaluărilor naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a, a simulării evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a și a simulării probelor scrise ale examenului de bacalaureat național, în anul școlar 2019-2020, semnat de ministrul Educației, Monica Anisie, a fost publicat vineri în Monitorul Oficial.

TEXTUL INTEGRAL:

Art. 1. -

Se aprobă suspendarea organizării și desfășurării evaluărilor naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a, a simulării evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a și a simulării probelor scrise ale examenului de bacalaureat național, în anul școlar 2019-2020.

Art. 2. -

La data intrării în vigoare a prezentului ordin, Calendarul de administrare a evaluărilor naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2019-2020, aprobat prin Ordinul ministrului educației naționale nr. 4.946/2019, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 725 din 3 septembrie 2019, se abrogă.

Art. 3. -

La data intrării în vigoare a prezentului ordin, Calendarul simulării evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a și al simulării probelor scrise ale examenului de bacalaureat național, în anul școlar 2019-2020, aprobat prin Ordinul ministrului educației și cercetării nr. 3.066/2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 56 din 28 ianuarie 2020, se abrogă.

Art. 4. -

Direcția generală învățământ preuniversitar, Direcția generală minorități și relația cu Parlamentul, Centrul Național de Evaluare și Examinare, inspectoratele școlare județene/al municipiului București și unitățile de învățământ duc la îndeplinire prezentul ordin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.