Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Solistul The Prodigy a murit DROGAT

imdb
the prodigy

Liderul formaţiei The Prodigy, Keith Flint, a decedat în urma spânzurării şi a consumului de droguri şi substanţe medicamentoase, însă nu există suficiente probe care să conducă la concluzia că el s-a sinucis, conform unui raport medico-legal dat publicităţii miercuri şi citat de Reuters, potrivit Agerpres.

Flint, o figură emblematică a mişcării rave a anilor '90, faimos pentru melodii precum ''Firestarter'' şi ''Breathe'', a fost găsit decedat în locuinţa sa din Essex, în luna martie, la vârsta de 49 de ani. 

Conform concluziei anchetei, decesul său a survenit în urma spânzurării şi a aportului de cocaină, codeină şi alcool identificate în corpul său. 

''A fost înregistrat un verdict deschis'', a declarat un purtător de cuvânt al medicului legist adăugând că o anchetă completă va avea loc luna viitoare.

Citește și: George Clooney, despre ducesa de Sussex: 'Este vânată şi hărţuită. Cred că oamenii ar trebui să fie puţin mai blânzi'

Celebru pentru piercing-urile faciale, machiajul strident şi coafura excentrică, Flint a jucat un rol major pe scena muzicii dance şi electronice. 

Medicul legist Caroline Beasley-Murray a declarat că nu există dovezi suficiente care să stabilească faptul că decesul lui Flint a fost unul accidental sau o sinucidere, însă a precizat că nu există suspiciuni privind circumstanţele sau implicarea unei alte persoane. 

"Nu vom şti niciodată ce era în mintea lui în acel moment", a declarat medicul legist din Essex, citat de Press Association. ''În mod cert era extrem de popular, foarte iubit de atât de mulţi fani'', a adăugat Beasley-Murray.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.