Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL - Traian Băsescu, candidat PMP la Senat/ Listele PMP Bucureşti

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Traian Băsescu fuziune PMP

Partidul Mişcarea Populară a depus, joi, 27 octombrie, la Biroul Electoral Municipal Bucureşti listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Fostul preşedinte Traian Băsescu deschide lista PMP la Senat, în timp ce Valeriu Steriu este pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaţilor.

"Mi-am depus candidatura pentru alegerile legislative din 11 decembrie. Conduc lista de la Bucureşti a Partidului Mişcarea Populară pentru Senat. Sunt convins că îmi pot servi, în continuare, ţara, punând la dispoziţia legislativului experienţa uriaşă pe care am acumulat-o ca Ministru, Primar General şi Preşedinte, şi, nu în ultimul rând, experienţa de comandant de navă, care m-a călit şi m-a făcut capabil să înfrunt orice. Eu mi-am depus candidatura, dar cei care vor decide sunt bucureştenii şi, pentru întregul PMP, românii", a scris Băsescu pe Facebook.

Lista pentru Camera Deputaţilor: Valeriu-Andrei Steriu, Eugen Tomac, Vasile Ştefănescu, Ştefan Viorel Florescu, Costin Sebastian Moise, Răzvan Rotaru.

Lista pentru Senat: Traian Băsescu, Radu-Mihai Cristescu, Gheorghiţă-Liviu Goncea, Ştefan-Ion Vlaston, Ioan Gherghina, Constantin Strugaru, Ion-Cristinel Marian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.