Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Transferul ISTORIC al lui Neymar s-a perfectat: Brazilianul a fost prezentat la PSG și a anunțat de ce a plecat / VIDEO

Neymar PSG

E oficial! Tranzacţia istorică s-a realizat şi Neymar a ajuns la Paris St. Germain după ce arabii au plătit clauza de reziliere de 222 de milioane de euro Barcelonei.

Citește și: Vești nemaipomenite! Câte sute de kilometri de autostradă vor mai fi scoase la licitație în 2017

PSG a anunțat oficial joi seara faptul că atacantul brazilian de 25 de ani a semnat un contract valabil pentru cinci sezoane. După săptămâni întregi de speculații, site-ul oficial al celor de la PSG a anunțat astăzi oficial faptul că Neymar a semnat cu parizienii până în 2022. La PSG, Neymar va purta tricoul cu numărul 10.

Citește și: Perioadă nefastă! Cel mai mare furnizor de servicii de comunicații din România, atins la portofel

"Sunt extrem de fericit să mă alătur clubului Paris Saint-Germain. De când am ajuns în Europa, clubul a fost întotdeauna unul dintre cele mai competitive și ambițioase. Și cea mai mare provocare, ceea ce m-a motivat cel mai mult să mă alătur noilor coechipieri, este să ajut echipă să cucerească titlurile pe care fanii le doresc", a spus Neymar pentru site-ul oficial al francezilor, conform gsp.ro. PSG a achitat Barcelonei clauza de reziliere a lui Neymar, în valoare de 222 de milioane de euro și a obținut semnătura lui Neymar, în ciuda opoziției manifestate de catalani.

Citeşte şi: Una dintre legendele sportului mondial A MURIT în urma unui ACCIDENT / VIDEO

Într-un mesaj video publicat pe pagina sa de facebook, Neymar le-a mulțumit celor de la Barcelona și mai ales lui Messi, despre care a afirmat că este "cel mai bun sportiv" pe care l-a văzut în viața sa. "Barcelona a fost mai mult decât o provocare, a fost visul unui copil care a jucat cu starurile acelea în jocurile video. Îmi amintesc și acum primele zile la echipă, când am împărțit vestiarul cu idoli precum Messi, Valdes, Xavi, Iniesta, Putol, Pique, Busquets și mulți alții.

Așteptând șansa de a juca la o echipă care e «mai mult decât un club». Am avut onoarea de a juca alături de cel mai bun sportiv pe care l-am văzut în viața mea și sunt sigur că nu voi mai vedea altul ca el cât voi trăi. Leo Messi. A fost o onoare să joc alături de tine. Am format un atac alături de Messi și Suarez, care va rămâne în istorie", a spus Neymar la despărțirea de Barcelona.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.