Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL UDMR intră la guvernare şi va avea portofolii de miniştri

Victor-Ponta
UDMR va intra la guvernare şi va avea portofolii de miniştri, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, conform Mediafax.
Discuţiile USD-UDMR cu privire la structura şi programul noului Guvern, care urmau să aibă loc duminică, au fost amânate pentru luni.
Liderii USD şi UDMR ar fi urmat să se întâlnească duminică pentru a discuta cu privire la structura şi programul noului Guvern.
Consiliul Reprezentanţilor Unionali (CRU) a votat, sâmbătă, la Târgu Mureş, în unanimitate, împuternicirea Consiliului Permanent al Uniunii pentru a purta negocieri legate de eventuala intrare la guvernare a formaţiunii.
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că Uniunea a răspuns pozitiv invitaţiei premierului Victor Ponta de a discuta intrarea la guvernare şi că reprezentanţii formaţiunii au pregătit un document în vederea încheierii unui acord politic cu un conţinut vizând completarea programului de guvernare. Documentul întocmit de UDMR are trei capitole, primul privind drepturile minorităţilor naţionale şi toată problematica minorităţii maghiare, al doilea vizând probleme de ordin economico-social şi al treilea dezvoltarea regională a infrastructurii şi tot ce înseamnă investiţii.
De asemenea, duminică seară are loc, la Ateneu, un concert dedicat lui Ion Iliescu, în ajunul zilei de naştere a acestuia, la eveniment urmând să fie prezenţi inclusiv lideri PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.