Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Unul dintre ultimii dictatori a murit / UPDATE

Islam Karimov

UPDATE Agenţia de ştiri rusă Interfax a retras vineri o alertă privind decesul preşedintelui uzbec Islam Karimov şi a anunţat că ştirea care cita un comunicat oficial al guvernului de la Taşkent a fost publicată pe flux din cauza unei 'erori tehnice', relatează Reuters şi DPA.

 

Preşedintele uzbec Islam Karimov a murit, informează vineri agenţia rusă Interfax, citând un comunicat oficial al guvernului de la Taşkent, relatează Reuters şi DPA.

Agenţia Reuters a anunţat de câteva ore că Islam Karimov, în vârstă de 78 de ani, a murit, dar a citat trei surse diplomatice. Comunicatul citat de Interfax este primul din sursă oficială care anunţă moartea lui Karimov, care a condus ţara timp de aproape trei decenii.

DPA notează că Islam Karimov nu a permis existenţa unei opoziţii şi că este neclar cine îi va urma la putere în Uzbekistan, scrie agerpres.ro.

Citește și: Dedesubturile numirii Madalinei Puscalau in functia de purtator de cuvant la Cotroceni! Fosta prezentatoare tv a ajuns la Klaus Iohannis prin…

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.