Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficiali din România, delegaţi la partide din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

Pro Sport
arbitru

Meciurile retur din cel de-al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor vor avea loc în primele două zile ale lunii august. La partide au fost delegaţi şi doi oficiali din România, potrivit news.ro.

Alexandru Deaconu, managerul implementării sistemului VAR în ţara noastră, va fi observator al brigăzii de arbitri care va oficia la meciul dintre FC Bate Borisov (Belarus) şi Aris Limassol (Cipru). Aceasta este formată din Morten Krogh Hansen, Dennis Rene Wollenberg Rasmussen şi Steffen Beck Bramsen, cel de-al patrulea oficial fiind Mikkel Redder (toţi din Danemarca). Partida va avea loc marţi, 1 august, de la ora 22:00, pe Stadionul Municipal din Mezokovesd (Ungaria), în tur victoria revenind formaţiei Aris Limassol cu scorul de 6-2.

O zi mai târziu, la meciul dintre Qarabag FK (Azerbaidjan) şi RKS Rakow Czestochowa (Polonia), delegat de joc din partea forului continental va fi Felix Grigore, managerul Departamentului Competiţii din cadrul Federaţiei Române de Fotbal. Jocul va avea loc miercuri, 2 august, de la ora 20:00, la Baku, pe Arena Olimpiya şi se reia de la scorul de 3-2 pentru echipa din Polonia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.