Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficialii Casei Albe nu dezvăluie temele discursului președintelui Biden, ultimul său discurs despre starea națiunii înainte de alegerile din 5 noiembrie

USA Today
Joe Biden

Președintele american, Joe Biden, va susține ultimul său discurs despre starea națiunii înainte de alegerile din 5 noiembrie, informează Rador Radio România.

Joe Biden, va susține în această noapte ultimul său discurs despre starea națiunii înainte de alegerile din 5 noiembrie. Aflat în scădere în sondaje, este de așteptat ca liderul democrat să își prezinte realizările și să încerce să convingă electoratul că viziunea sa pentru țară este cea corectă, și nu aceea a contracandidatului său, Donald Trump.

Temele discursului

Oficialii Casei Albe nu au dezvăluit temele discursului, dar este aproape cert că președintele Biden va vorbi, printre altele, despre războiul din Ucraina, războiul dintre Israel și Hamas, despre China, imigrație, precum și despre dreptul la avort.

Tensiune în faţa Casei Albe cu câteva ore înainte ca preşedintele Biden să prezinte în Congres discursul despre Starea Uniunii

Demonstranţi care cer încetarea focului în Gaza au provocat joi seara momente tensionate în faţa Casei Albe, înaintea discursului despre starea Uniunii pe care preşedintele Joe Biden se pregăteşte să îl rostească în Congresul american, relatează CNN, citat de news.ro.

Secret Service, serviciul care se ocupă de paza demnitarilor americani, a închis accesul publicului pe bulevardul Pennsylvania Avenue, în faţa Casei Albe, dar manifestanţii s-au stâns în partea de sus a parcului Lafayette, vizavi de biserica episcopală St. John's, unde puteau fi văzuţi cu pancarte în care critică administraţia şi pe Joe Biden pentru sprijinul acordat Israelului.

 

La un moment dat, un şofer a părut că vrea să îşi parcheze maşina în faţa protestatarilor înainte de a tura motorul cu putere. Soferul a fost forţat să coboare din maşină şi a fost dus în custodia poliţiei.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.