Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficialii FRF devin parte a batjocurii Guvernului față de suporterii echipelor de fotbal

www.digisport.ro
Burleanu alegeri FRF

Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat, sâmbătă, modificarea Protocolului de desfăşurare a competiţiilor de fotbal şi de fotbal în sală, ca urmare a deciziilor de vineri ale Guvernului.

Astfel, în loc ca oficialii FRF să protesteze în fața aberației ca suporterii să aibă voie pe stadioane doar până la ora 21.00, în condițiile în care meciurile tari ale etapei încep la ora 20.30, oficialii FRF le cântă în strună guvernanților și participă la bătaia de joc împotriva suporterilor.

În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă, compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, Gino IORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF:

Aprobă modificarea Protocolului de desfăşurare a competiţiilor, textul final al Protocolului regăsindu-se în cuprinsul Anexei nr. 1.

Aprobă modificarea Protocolului de desfăşurare a competiţiilor de fotbal în sală, textul final al Protocolului regăsindu-se în cuprinsul Anexei nr. 2.

Decizia a fost luată în conformitate cu propunerile din cuprinsul Hotărârii CNSU nr. 105 din 19.11.2021, aprobate prin Hotărârea de Guvern nr. 1238 din 26.11.2021”, notează frf.ro.

În protocol sunt specificate procedurile în pregătirea şi desfăşurarea meciurilor, cerinţele pentru igienă, procedurile de siguranţă şi de limitare a accesului spectatorilor, procedurile în cazul depistării unui caz suspect, precum şi sancţiunile în cazul încălcărilor.

De asemenea, în protocol menţionează că, în situaţia stadioanelor cu tribune acoperite şi acolo unde infrastuctura o permite (în sensul de a exista o poartă de acces spre gazon între băncile de rezerve), clubul organizator poate să stabilească, cu acordul delegatului de joc, în spatele fiecărei bănci de rezerve (în tribună) un spaţiu tehnic, strict delimitat, de minim 25 metri pătraţi, cu locuri/scaune, ce va fi folosit atât de jucătorii/antrenorii/membrii staff de pe banca de rezerve

Guvernul României a adoptat, vineri, o hotărâre conform căreia spectatorii vor putea reveni în tribune la competiţiile sportive. Competiţiile se vor putea desfăşura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului, atât în spaţii închise, cât şi deschise.

Participarea la aceste activităţi este permisă doar pentru persoanele care deţin certificat verde, respectiv sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Accesul spectatorilor în tribune este permis doar în intervalul orar 05:00 – 21:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.