Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Separatiștii ruși din Donețk raportează retragerea forțelor ucrainene în zona Severodonețk

constitutionnet.org
Donetk Lugansk

Forțele armate ale Ucrainei se retrag din pozițiile lor din zona Severodonețk adânc în oraș, a informat sâmbătă Miliția Populară a autoproclamatei Republicii Populare Lugansk, potrivit Interfax.

„Ca urmare a acțiunilor ofensive de succes ale Miliției Populare, militanții ucraineni se retrag în zona rezidențială Severodonețk”, a declarat reporterilor serviciul de presă al NM LPR.

Se observă că unitățile de informații ale departamentului de apărare al LPR verifică pădurile adiacente orașului pentru prezența unor zone fortificate de trupe ucrainene, precum și pentru prezența unor posibile căi prin care sabotorii ucraineni pot pătrunde în spatele LPR, consolidând astfel „prezența strategică a unităților Miliției Populare în regiunea Severodonețk”.

Miercurea trecută, Miliția Populară a declarat pentru Interfax că forțele aliate ale NM LPR și Forțele Armate ale Federației Ruse au încercuit Severodonețk.

Pe 26 mai, șeful republicii, Leonid Pasechnik, a declarat că aproximativ 95% din teritoriul Republicii Populare Lugansk se află sub controlul Miliției Populare a LPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.