Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficialii ruși vorbesc despre un mort pe teritoriul Federației Ruse în urma unui atac ucrainean

geopoliticalmonitor.com
razboi ucraina

O persoană a fost ucisă, sâmbătă, pe teritoriul Rusiei, în urma unui atac cu obuze atribuit Ucrainei, anunţă autorităţile locale, citate de agenţia de presă Reuters, scrie Mediafax.

Atacul cu obuze a vizat poziţii din localitatea Plehovo, situată în regiunea rusă Kursk, în apropierea frontierei Rusiei cu Ucraina, a declarat guvernatorul regional, Roman Starovoit.

Un angajat care lucra pe un şantier destinat consolidării structurilor de apărare în zona frontierei a fost ucis în atac. Autorităţile ruse atribuie atacul cu obuze armatei ucrainene.

În urmă cu câteva zile, combatanţi pro-ucraineni au pătruns pe teritoriul Rusiei, în regiunea Belgorod, situată la frontiera cu Ucraina. Un civil rus a fost ucis, iar alţi 13 au fost răniţi în atacurile grupului ucrainean. Kievul a negat orice implicare în această incursiune, susţinând că sunt grupuri insurgente ruse care se opun Administraţiei de la Moscova.

Armata Rusiei va riposta "extrem de dur" dacă vor mai fi incursiuni militare ucrainene sau alte atacuri pe teritoriul rus, a avertizat ministrul Apărării de la Moscova, Serghei Şoigu.

Potrivit unor oficiali citaţi de postul BBC News, liderii occidentali sunt îngrijoraţi de atacurile ucrainene comise pe teritoriul rus, temându-se de escaladarea conflictului între NATO şi Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.