Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ofiter acoperit deconspirat isi face partid

partidul forta buna facebook

Un nou proiect de partid prinde radacini pe Facebook. Jurnalistul, ofiter acoperit deconspirat, Robert Turcescu vrea sa puna bazele unui nou partid.

Ideea sa a pornit de la valul de activism civic manifestat pe Facebook.

Citește și: OPINIE – Iohannis şi Forţa Bună a imposturii

"Daca domnul Klaus Iohannis va confirma informatia ca a renuntat la Mihalache ii transmit inca pe acum multumirile noastre, ale "Partidului Facebook"! Stam de veghe in continuare!", a scris Turcescu joi pe Facebook cand a construit si o pagina dedicata noului partid - Partidul Forta Buna.

Partidul FB (Forta Buna) a adunat intr-o singura zi aproape 4.000 de like-uri. Turcescu anunta ca asteapta sa stranga 50.000 de like-uri pana la sfarsitul lui 2014 pentru a pune concret bazele unei noi formatiuni politice.

"Vorba lunga, saracia omului! Asa ca voi fi scurt: daca adunam pina la sfirsitul anului 2014 pe aceasta pagina cel putin 50.000 de like-uri inseamna ca avem sansa si dorinta de a lansa o noua formatiune politica in Romania: partidul "Facebook". De fapt, un partid al celor care au avut in alegerile prezidentiale din 2014 un cuvint foarte greu de spus. Un partid numit PROVIZORIU "Partidul Forta Buna" (din dorinta de a identifica acronimul FB cu reteaua de socializare Facebook, evident!). Deocamdata va propun sa lasam pe mai tirziu dezbaterile despre doctrina si ideologie, chestiunile organizatorice si altele. Vom avea timp sa ne gandim la ele, sa dezbatem asupra lor, sa polemizam sau sa votam ori sa comentam ONLINE ce si cum. Provocarea pentru inceput este SA ADUNAM pe aceasta pagina cel putin 50.000 de like-uri pina la sfirsitul anului! Daca se va intimpla asa inseamna ca exista baza lansarii unui astfel de proiect si speranta depasirii spatiului virtual pentru concretizarea ideii. Deci? Fight, like and share!

P.S. Anunt de la bun inceput ca nu ma bate gindul unei cariere politice, dar imi doresc sa pun umarul la concretizarea unei astfel de idei din dorinta de a schimba in bine viata politica din Romania si de a reusi construirea unei punti solide intre romanii din tara si din afara granitelor ei.


Robert Turcescu, jurnalist
Cu Dumnezeu, inainte!", scrie Turcescu pe pagina dedicata partidului.

content-image

sursa foto: Facebook

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.