Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mazăre, în pragul disperării: M-am săturat să stau cu geanta la uşă. Sunt hotarât să renunţ

mazare arest

Primarul Constantei, Radu Mazare, îşi arată disperarea după ce procurorii DNA au avut o nouă încercare de a-l ţine în arest preventiv. Acesta sustine ca este ''o tinta, un trofeu' si spune ca se gândeste sa iasa din politica.

Mazare a venit miercuri la arestul Politiei Capitalei pentru a-si lua bagajele pe care le-a avut la el, în noaptea în care a fost retinut de procurori.

''Apreciez enorm faptul ca a stat judecatorul (...) de când am intrat, de la cinci dupa-amiaza pâna la noua, sa se uite pe toate documentele pe care eu le-am depus, sa asculte amanuntit ceea ce eu am explicat. Am aratat foarte multe rapoarte facute de Curtea de Conturi, de ANRMAP, de toata lumea care ne-a controlat de-a lungul anilor. (...) Le-a pus cap la cap si decizia am vazut ca a fost data pe la doua noaptea. (...) E o cauza destul de complexa, complicata, cu achizitii, cu hotarâri de consiliu, cu legi, cu controale', a spus edilul Constantei, potrivit Agerpres, despre momentele petrecute la ÎCCJ în timpul judecarii cererii DNA de arestare preventiva.

Întrebat de jurnalisti daca se asteapta la noi retineri sau condamnari si daca ia în calcul o eventuala iesire din politica sau de la primarie, Mazare a spus: ''M-am obisnuit acum (cu retinerile - n.r.). Vin cu gentuta. La condamnari nu ma astept. (...) Am si eu viata mea si nu m-a câstigat nimeni ca sa fiu haituit pentru absolut orice lucru. Nu mai acuz procurorii, dar stim foarte bine ca este acelasi procuror care si anul trecut m-a retinut si am fost eliberat din lipsa de probe. Ori, în conditiile în care fiecare angajat al primariei este chemat si aici si în alta parte, adica alte directii ale DNA-ului (...), eu nu mai pot sa-mi fac activitatea''.

În context, edilul a sustinut ca se considera o tinta si a reafirmat faptul ca vrea sa renunte la functia publica pe care o detine.

''Da, consider ca sunt o tinta, ca sunt un trofeu si vreau si eu sa traiesc. Nu m-a câstigat nimeni ca sa duc viata asta cu geanta la usa în fiecare dimineata. Ma ia sau nu ma ia. Sunt hotarât sa renunt foarte, foarte curând. Nu stiu sa dau un termen, dar curând. Nu îmi mai face placere, nu mai pot sa-mi desfasor activitatea si nu mai vreau. M-am saturat sa stau cu geanta la usa'', a declarat Radu Mazare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.