Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olandezul Mathieu van der Poel şi-a prelungit până în 2028 contractul cu Alpecin-Deceuninck

ctfassets.net
paraciclism

Olandezul Mathieu van der Poel, campionul mondial en titre la ciclocros, şi-a prelungit până la finele anului 2028 contractul cu Alpecin-Deceuninck, a anunţat, luni, echipa ciclistă belgiană, citată de AFP, potrivit Agerpres.

"Această prelungire este o alegere logică pentru mine. Am crescut în acelaşi timp cu echipa şi am sentimentul că progresăm", a adăugat rutierul de 29 de ani, citat într-un comunicat.

''Este important că Alpecin-Deceuninck este o echipă prezentă în multe discipline, este echipa perfectă pentru ca eu să continui să concurez pe şosea, la mountain bike şi ciclocros", a adăugat sextuplul campion mondial la ciclocros, ultimul titlu cucerit în februarie.

Învingător de patru ori în cursele "Monument", clasicele cele mai prestigioase din sportul cu pedale (de două ori în Turul Flandrei, Paris-Roubaix şi Milano-Sanremo), Mathieu van der Poel a început sezonul 2024 în weekendul trecut chiar la Milano-Sanremo, o cursă câştigată de coechipierul său Jasper Philipsen şi pe care olandezul a încheiat-o pe locul zece.

"Suntem încântaţi de această prelungire a contractului lui Mathieu van der Poel, pentru care avem un plan pe termen lung", au afirmat Philip şi Christoph Roodhooft, proprietarii echipei pentru care van der Poel concurează din anii formării sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.