Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olandezul Tyrell Malacia a semnat cu Manchester United

www.ponturi-bune.ro
Liverpool Manchester United

Fundaşul stânga olandez Tyrell Malacia s-a transferat de la Feyenoord Rotterdam la Manchester United, cu care a semnat un contract valabil până în iunie 2026, cu opţiune de prelungire pentru un an, a anunţat marţi clubul din Premier League, citat de Reuters.

Detaliile financiare ale transferului jucătorului în vârstă de 22 de ani nu au fost dezvăluite, dar presa britanică a scris că United va plăti în jur de 13 milioane de lire sterline şi bonusuri de 1,7 milioane de lire sterline, potrivit Agerpres.

Jucătorul format la Feyenoord a avut în sezonul trecut 50 de meciuri în toate competiţiile pentru echipa din Rotterdam, care s-a clasat pe locul 3 în Eredivisie şi a disputat finala Europa Conference League, pierdută în faţa lui AS Roma.

Malacia, cu 5 selecţii pentru naţionala Oranje, va lupta cu Luke Shaw şi Alex Telles pentru un loc de titular la United, antrenată din această vară de Erik ten Hag, şi el olandez, venit de la Ajax Amsterdam.

United a încheiat ultima ediţie a Premier League pe locul 6 şi a ratat calificarea în Liga Campionilor. Echipa va debuta în noua ediţie de campionat împotriva lui Brighton & Hove Albion, acasă, pe 7 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.